Individualna putovanja

U saradnji sa poznatim i priznatim svetskim turoperaterima kao što su DERTOUR, MEIER’S, TUI, JAHN REISEN, FTI, ITS, AIRTOURS, TJAEREBORG, NECKERMANN, THOMAS COOK u mogućnosti smo da ponudimo individulna putovanja sa fleksibilnim programima i terminima putovanja. Sve to je podržano sa preko 40 kataloga sa kojima svaki naš klijent može upoznati i zatražiti primerak za sebe u našoj poslovnici. Koncept individualnih putovanja podrazumeva kreiranje ponude isključivo po željama klijenata, pri čemu sam klijent bira datum putovanja, dužinu boravka, položaj hotela na plaži ili dalje od nje, u gradu ili na aerodromu, pa čak i u samom zabavnom parku. Klijent bira da li želi da boravi u designer-hotelu, premium klase ili porodičnom hotelu, da li želi hotel u sred žiže svih dešavanja ili možda miran hotel u oazama tišine. 

REZERVACIJE

Bilo da putujete automobilom, avionom ili vozom, bilo da boravite u hotelu, vili ili apartmanu, bilo da želite da provedete odmor na krstarenju, aktivno ili uz wellness opuštanje pružamo Vam mogućnost da kroz rezervisanje pojedinačnih usluga putovanja, dobijete individualni odmor najvišeg nivoa. Široka ponuda garantuje jedinstvene ideje za putovanja od city break-a, preko skijanja, letovanja, pa sve do dalekih, egzotičnih destinacija širom sveta.

KATALOZI

DERTOUR katalozi sadrže detaljan opis destinacije sa mapom, najvažnijim statističkim podacima, kao i pojedinačno predstavljanje hotela u ponudi sa svim relevantnim podacima oko tipa smeštaja, dnevne cene, cene transfera od/ do aerodrome, dodatne usluge i aktivnosti itd. i sve to, naravno, uz kvalitetne fotografije. Ovako kvalitetna prezentacija destinacije ima za cilj da omogući jednostavniji i brži izbor kojim će naši klijenti biti zadovoljan, a to nam je osnovni cilj.

Odaberite sami svoje mesto za odmor, opustite se i uživajte!