Izjava o privatnosti

1. Uvod
Ako imate bilo kakvih pitanja, nedoumice o privatnosti ili bilo kakve primedbe o našoj poslovnoj politici, možete nas kontaktirati putem mail adrese travel@4seasonstravel.rs . Možete nas kontaktirati i putem redovne pošte na adresu: Njegoševa 28a, 11000 Beograd.

2. Podaci koje primamo
Informacije koje nam Vi pružate - Tokom registracije na našem sajtu ili prilikom postavljanja pitanja, komentara i sugestija u obavezi ste da ostavite svoje ime i e-mail adresu. Tokom procesa registracije takođe se daje mogućnost unosa više informacija vezanih za adresu, telefon, i same podatke o firmi ili pojedincu. U nekim slučajevima možemo tražiti dodatne informacije iz bezbednosnih razloga ili radi pružanja određenih usluga I servisa.
Informacije koje prikupljamo kada ste u interakciji sa sajtom - Pratimo posećenost određenih strana ili povezanost istih prilikom pretrage sajta i to samo u cilju analize posećenosti. Kada pristupite našem sajtu sa računara ili nekog drugog uređaja, možemo prikupiti informacije iz tog uređaja za Vaš tip pregledača, lokacije i IP adresu, kao i stranice koje ste posetili i to isključivo u cilju analize posećenosti stranica našeg web sajta I daljeg unapređenja istog.
Informacije koje dobijamo od trećih lica - Možemo pokrenuti zajedničke programe sa partnerima kod kojih se reklamiramo i ostalim partnerskim sajtovima koji definišu sledeću razmenu podataka sa nama:
Možemo pitati oglašavače da nam proslede informacije o tome kako je naš korisnik ili potencijalni kupac odgovorio na oglas koji smo preko njih prikazali (i da ih analiziramo sa time kako su drugi korisnici, koji nisu videli oglas, postupili na njihovom sajtu). Ovo deljenje podataka, pomaže nam da povećamo našu efikasnost oglašavanja a samim tim i kvalitet reklama i oglasa koje vidite.
Možemo dobiti informaciju o tome, da li ste ili ne, videli i druge oglase, ili statistiku interakcije sa nekim oglasima na drugim sajtovima u cilju merenja efikasnosti I unapređenja naših oglasa.

3. Deljenje informacija na web sajtu
Vaše lične informacije, osim obaveznog potpisivanja imenom svih pitanja, komentara i sugestija, kao i Vašim podacima za kontakt kao što su e-mail, broj telefona, adresa i sl. su zaštićene i njima mogu da pristupe jedino I isključivo zaposleni u 4 SEASONS TRAVEL-u.
Ostalo – Čak i nakon što uklonite informacije ili izbrišete svoj nalog, kopija tih informacija može da ostane vidljiva na nekom drugom mestu u meri u kojoj ste ga delili sa drugima ili je kopiran ili uskladišten od strane drugih korisnika. Treba da budete upućeni da sve informacije koje javno postavite mogu biti deljene ili kopirane od strane drugih korisnika. Određene vrste komunikacija koje šaljete drugim korisnicima ne mogu biti uklonjene, kao što su npr. poruke. Ako koristite spoljni izvor za objavljivanje informacija na sajtu (kao što su mobilne aplikacije ili drugi sajt) trebalo bi da proverite podešavanja privatnosti za taj spoljni izvor.

4. Informacije koje delite sa trećim stranama
Korisnik uvek treba da preispita politiku web stranice ili aplikaciju treće strane kako bi bili sigurni da ste upoznati sa načinima na koje oni koriste informacije koje delite sa njima. Ne garantujemo da će oni poštovati naša pravila. Ako pronađete neku aplikaciju ili sajt koji krši pravila, trebalo bi da nas obavestite o tome i pošaljete izveštaj na travel@4seasonstravel.rs I mi ćemo preduzeti odgovarajuće mere.
Linkovi ka drugim web sajtovima. Nismo odgovorni za politiku privatnosti drugih sajtova i savetujemo Vam da pročitate njihove izjave o privatnosti.

5. Kako koristimo Vaše informacije
Koristimo informacije koje prikupljamo radi obezbeđivanja bezbednog, efikasnog i udobnog pristupa web sajtu kao I unapređenja istog. Ovde su neki detalje o tome kako mi to radimo.
Servisna podrška - Koristimo informacije koje prikupimo na našem sajtu, za merenje i poboljšanje usluga i funkcija samog web sajta, kao i svih njegovih pratećih usluga. Takođe koristimo razne tehnološke sisteme za otkrivanje raznih anomalija, kako bi sprečiti razne vidove zloupotreba, kao što su npr. neželjene poruke.
Kontakt - Sve kontakt informacije i sama komunikacija sa Vama su isključivo po opt-in principu, što znači da morate da se prijavite za neki servis ili uslugu. Takođe, na zahtev možete da isključite sve poruke, email-ove i komunikaciju koju Vam šaljemo.

6. Kako delimo informacije
Možemo deliti Vaše informacije sa trećim licima, kada verujemo da je deljenje dozvoljeno od strane Vas, razumno neophodno da ponudimo naše usluge ili kada smo zakonski obavezni da to učinimo. Na primer: kada izvršite uplatu, mi ćemo podeliti informacije transakcije samo sa onim trećim stranama koje su potrebne da bi završili transakciju. Mi ćemo zahtevati od treće strane da poštuju privatnost podataka. Možete podeliti informacije sa marketinškim agencijama ili različitim pružaocima usluga online plaćanja, koji nisu u diretnoj vezi sa našim sajtom. Ovo je u potpunosti Vaše diskreciono pravo i nećemo davati nikakve informacije za ove aktivnosti bez Vašeg pristanka. Da bi smo odgovorili na zakonske zahteve, u obavezi smo pokazati podatke u skladu sa sudskim naredbama ili drugim zahtevima ako imamo dobar razlog i smatramo da je odgovor propisan zakonom. Takođe možemo da razmenimo informacije kada imamo dobrar razlog i smatramo da je neophodno da bi se sprečile prevare ili druge nezakonite aktivnosti, da se zaštitimo od kršenja naših prava. Ovo može uključivati razmenu informacija sa drugim firmama, advokatima, sudovima i drugim vladinim entitetima.

7. Kako možete da promenite ili uklonite informacije
Izmena podataka - Na Vaš zahtev možete da promenite ili uklonite svoje informacije u bilo kom trenutku tako što ćete poslati zahtev na: travel@4seasonstravel.rs ili nas kontaktirati putem pošte na adresu: Njegoševa 28a, 11000 Beograd.
Ograničenja u pogledu uklanjanja - Čak i nakon što uklonite informacije iz Vašeg profila ili izbrišete svoj nalog,kopija tih informacija može da ostane vidljiva na nekom drugom mestu u nekoj meri ili je kopirana ili uskladištena od strane drugih korisnika. Uz to, možemo zadržati određene informacije za sprečavanje krađe identiteta i drugih zloupotreba čak i ako je potvrđen zahtev za uklanjanjem podataka. Ako ste dali informacije trećim strana, oni mogu zadržati svoje podatke u meri u kojoj je dozvoljeno pod njihovim uslovima korišćenja usluge ili politike privatnosti,ali oni više neće biti u mogućnosti za pristup informacijama kroz naš web sajt.

8. Kako smo zaštitili informacije
Postoje određeni koraci da bi Vaše informacije bile na sigurnom. Sve informacije o nalogu, čuvamo na serveru koji je osiguran iza firewall-a. Iako možete da podesite opcije koje ograničavaju pristup Vašim podacima, imajte na umu da nema bezbednosne mere koja je savršena ili neprohodne možemo kontrolisati postupke drugih korisnika sa kojima delite svoje informacije. Nismo odgovorni za treće lice koje na bilo koji način zaobiđe naše zaštitne mere bezbednosti. Možete smanjiti ove rizike korišćenjem zdravog razuma i sigurnosne prakse kao što su izbor jake lozinke, koristeći različite lozinke za različite servise, kao i koristeći redovno ažuriran antivirusni softver.

9. Ostale odredbe
Zadržavamo pravo promene ove politike privatnosti u skladu sa procedurama navedenih u našim opštim uslovima. Osim ako nije drugačije naznačeno, naša trenutna politika privatnosti se odnosi na sve informacije koje imamo o Vama i Vašem nalogu. Ukoliko dođe do izmena u okviru naše izjave privatnosti obavestićemo Vas putem publikacija ovde ili na samom web sajtu.